МНТ и пријателите, концерт

На сцената на Македонскиот народен театар беа изведени светски и македонски хитови во изведба на актерскиот ансамбл. Настапиа и пријателите од другите театри, а публиката уживаше во хитовите на Верица Ристевска, Оливер Мандиќ, Плави оркестар, ABBA, The Doors, James Brown…
Концертната манифестација беше одржана по повод денот на љубовта и виното и беше синоним за добра забава, дружење и позитивна енергија.
Фотографиите се превземени од порталот Fashionel

Back to Top