Техника

Македонскиот народен театар располага со најсовремена сценска механизација, врвен аудио систем, комплетен светлосен парк како и подсистеми за видео репродукција, продукција, систем за симултан превод и останата помошна техника.

За сите детали чувствувајте се слободни да нѐ контактирате!

Back to Top