КОНТАКТ

Пронајдете нѐ. Дојдете нѝ.

Ве молиме пополнете ја формата

Пронајдете нѐ на мапата

Вашето име (потребно)

Вашиот Email (потребно)

Предмет

Вашата порака

КОНТАКT ИНФОРМАЦИИ

БИЛЕТАРНИЦА
02 3230 304

АДМИНИСТРАЦИЈА
02 3216 725

МАРКЕТИНГ
02 3216 366

АДРЕСА
11 Март бр. 3, 1000 Скопје
Скопје
Македонија
info@mnt.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

РАБОТНО ВРЕМЕ НА БИЛЕТАРНИЦА
Понеделник – Петок од 09:00 до 20:00
Сабота од 12:00 до 20:00

РАБОТНО ВРЕМЕ НА АДМИНИСТРАЦИЈА
Понеделник – Петок од 08:30 до 16:30

Back to Top