Купи билет он-лајн

МНТ новости

ИЗЛИСТАЈ ГИ СИТЕ

Месечен репертоар

Купи билет онлајн

Музеј МНТ

Виртуелна прошетка

 • Нова Македонија
 • Слободен печат
 • Eurolink
 • Makfax
 • Радио Бубамара
 • Министерство за култура на Репобулика Македонија
 • Скопско ЕХО
 • Независен весник
 • GRID
 • СЦ Борис Трајковски
 • Urban Fm
 • Clip
 • Метрополис радио
 • Канал 77
 • Сакам да кажам
 • City радио
 • Club FM
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?