Купи билет он-лајн
НОВЕЧЕНТО

мОНОДРАМА

Актер:
Владимир Јачев – Новеченто

  • Година:: 2013
  • Премиера:: 27.04.2013
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?