Купи билет он-лајн

Контакт


Форма за прашања и информации поврзани со Македонскиот Народен Театар. Пополнете ги полињата.
Името и презимето се задолжителни.
Внесете валидна мејл адреса.
Задолжително изберете сектор кој сакате да го контактирате.
Внесете содржина на пораката.
Invalid Input

Invalid Input
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?