Купи билет он-лајн

Билети

 • Петок, 25 Јануари 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТ37d163b88a4522bd852de06260df3d98_M.jpg MAMMA MIA!
  Времетраење: 180 минути
  Локација: Голема сцена
 • Среда, 30 Јануари 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТfe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_M.jpg ДУХ
  Времетраење: 90 минути
  Локација: Голема сцена
 • Среда, 06 Февруари 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТ9bb0829a333b5390f3f06935811f1da4_M.jpg Галеб
  Времетраење: 130 минути
  Локација: Голема сцена
 • Среда, 13 Февруари 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТ37d163b88a4522bd852de06260df3d98_M.jpg MAMMA MIA!
  Времетраење: 180 минути
  Локација: Голема сцена
 • Четврток, 14 Февруари 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТ37d163b88a4522bd852de06260df3d98_M.jpg MAMMA MIA!
  Времетраење: 180 минути
  Локација: Голема сцена
 • Петок, 22 Февруари 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТfe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_M.jpg ДУХ
  Времетраење: 90 минути
  Локација: Голема сцена
 • Недела, 24 Февруари 2019 од 20:00 часот
  orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Човекот
  Времетраење: 60 минути
  Локација: Мала сцена
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?