МНТ FM - Слушајте театар
КОПАЊЕ 11.5 | 21:00 | мала сцена МНТ - Слободен влез за студентите
Сите гости и туристи кои се во посета на Скопје ќе можат да ја гледаат претставата Копање со превод/титл на англиски
МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?