Купи билет он-лајн
Купи билет - Онлајн

НУ Македонски народен театар, со големо задоволство ви ја најавува сопствената онлајн продажба на билети


„КУПИ БИЛЕТ – ОНЛАЈН“ www.mnt.mk.На љубителите на театарската уметност, НУ МНТ им овозможува поедноставен и полесен пристап до билет и дава ексклузивна продажба на билети преку сопствената продажна мрежа.

Интернет продажбата овозможува плаќање на билети по пат на платежни картички, а се прифаќаат VISA, MasterCard, MAESTRO.

Контакт: info@mnt.mk

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?