Купи билет он-лајн
МНТ со „Ничија земја“ и „Моќта на театарот“ го отвора 53. издание на МНФ „Војдан Чернодрински“
Македонскиот народен театар на 8 јуни со претставата „Ничија земја“ во 20:00 го отвора  53 -то издание на МТФ „Војдан Чернодрински“ - Прилеп, а во рамките на фестивалот ќе биде поставена иложбата „Моќта на театарот“ - Изложба посветена на театарската уметност 19:30
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?