МНТ FM - Слушајте театар
Поради непречено следење на претставите, вратите за публиката ќе се затвораат во 19:55 часот
Почитувана публико, почитувани љубители на театарската уметност, сакамe да ве информирамe дека со почетокот на новата театарска сезона во Македонскиот народен театар, заради непречено следење на претставите, вратите за публиката ќе се затвораат во 19:55 часот. 

Во 20:00 часот почнува претставата!

Ако некој не е во можност да присуствува на претставата за која купил билети, истите ќе може да ги врати половина час пред почетокот на претставата и да му бидат вратени парите. Во спротивно, на гледачите кои задоцниле нема да им бидат вратени парите и истите нема да можат да влезат во театарот. Ова ќе важи за сите граѓани на светот. 


Со почит,
НУ Македонски народен театар
МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?