Купи билет он-лајн
Премиери - Копање 10.4 | 21:30 и 11.4 | 20:00

Автор: Кристијан Винклер

Режисер: Франц фон Штролхен


Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?