Купи билет он-лајн
Прес - конференција за премиерната изведба на „Госпоѓиците од Авињон“

Почитувани,
 
На 15 февруари (четврток) на малата сцена во  МНТ во 11:00 е закажана прес-конференција по повод премиерната изведба на претставата „Госпоѓиците од Авињон“, по текст на Сашо Димоски, а во режија на Ненад Витанов. 
 
Премиерата е закажана за 21 февруари (среда) во 20:00, на малата сцена во МНТ 


Срдечно, 
НУ Македонски народен театар

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?