Купи билет он-лајн
Промоција на монографија за актерот Васил Шишков
Драга публико! на 30 јануари во 18:00 во фоајето на МНТ ќе биде промовирана монографијата за актерот Васил Шишков.
Автор на монографијата „Шиле“ е Борче Грозданов.
Сегменти од книгата ќе чита актерот - Сенко Велинов 
За и околу книгата ќе зборува рецензентот Петрески Христо.
Монографијата е и издадена од издавачката куќа „Феникс“ со поддршка од Министерството за култура на Р. Македонија
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?