Купи билет он-лајн
Роденденски маратон по повод 72 години МНТ

Силјан штркот шанца/мала сцена во 13:00

Животот е прекрасен во 15:00

Сомнително лице/150-та изведба во 21:00

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?