Купи билет он-лајн

Галеб

 • Автор: Антон Павлович Чехов
 • Режисер:

  Нина Николиќ

 • Информации: Драматург: Драгана Лукан - Николоски
  Сценограф: Вишња Вујовиќ
  Костимограф: Ивана Каранфиловска – Угуровска
  Дизајнер на светло: Крис Јегер
  Композитор на музиката: Влатко Стефановски
  Кореограф: Димитрис Сотириу
 • Премиерна изведба: Вторник, 18 Декември 2018
 • Времетраење: 130
 • Пауза: Да
 • Сцена: Голема

 


Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?