Duh
Госпоѓиците од Авињон
Оценете ја претставата

Госпоѓиците од Авињон

 • Автор: Сашо Димоски
 • Режисер: Ненад Витанов
 • Информации: Композитор: Калиопи Букле
  Сценограф: Филип Витанов
  Костимограф: Тања Кокев
  Извршен продуцент: Симона Угриновска
 • Премиерна изведба: Петок, 09 Февруари 2018
 • Времетраење: 75
 • Пауза: Не
 • Сцена: Голема
 • Следни изведби:

АКТЕРСКА ЕКИПА

ДОРА МААР ― СОФИА НАСЕВСКА-ТРИФУНОВСКА
ОЛГА КОКЛОВА ― ИСКРА ВЕТЕРОВА
ФРАНСОАЗ ЖИЛО ― ГОРДАНА ЕНДРОВСКА
МАРИ-ТЕРЕЗ ВАЛТЕР ― АНА  СТОЈАНОВСКА
ЕВА ГУЕЛ ― ЗВЕЗДАНА АНГЕЛОВСКА
ЛИКОВИ БЕЗ ВАЖНИ СВОЈСТВА ― ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ

FaLang translation system by Faboba
МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?