Duh
Кец на десетка
Оценете ја претставата

Кец на десетка

 • Автор: Митко Бојаџиски
 • Режисер: Колективна режија
 • Информации:

  Асистент на режисерот: Јордан Симонов

  Извршен продуцент: Виктор Рубен

  Сценограф: Татјана Блажевска - Христова

  Костимограф: Ивана Каранфиловски - Уруговска

   

  Насловна нумера „Кец на десетка“ 
  Музика: Yazoo – Only You
  Текст, аранжман и продукција: Александар Митевски 
  Изведуваат: Тања Кочовска, Нина Деан, Драган Спасов - Дац, Александар Микиќ и Ивица Димитриевиќ

   

  Изработка на плакат: Срѓан Јаниќијевиќ

  Инспициент: Александар Рајковски

  Суфлер: Зорица Благоевска

 • Премиерна изведба: Петок, 17 Ноември 2017
 • Времетраење: 75 минути
 • Пауза: Не
 • Сцена: Мала
 • Следни изведби:
МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?