Купи билет он-лајн
Љубовници
Оценете ја претставата

Љубовници

  • Режисер:

    Катерина Коцева

  • Премиерна изведба: Сабота, 28 Февруари 2015
  • Времетраење: 75 минути
  • Пауза: Не
  • Сцена: Мала
  • Следни изведби:

„Љубовници“ е драма за љубовта и за бракот, но пред се за најдлабокото и најнепознатото во секој од нас, емоциите.
Љубовта се случува, без причина и без посебност во било кој од нас како предуслов. Љубовта не е избор, таа трае и исчезнува. Таа е наше внатрешно богатство, двигател на нашето живеење ако дозволиме емоциите да ни ги водат мислите и постапките.
Рационалниот живот е сиромашен, сив, здодевен.
Љубовта е секогаш со нас и чека да биде ослободена за да живееме со полно срце кое сака, раце кои милуваат и дух кој чувствува дека може да го освои светот!

Фото галерија

View the embedded image gallery online at:
http://mnt.mk/mk/pretstavi/ljubovnici#sigProIdb1d55e0985
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?