Купи билет он-лајн

Репертоар

22 Октомври 2018
Понеделник
Вторник
Среда
Четврток
Петок
Сабота
Недела
1
2
3
4
5
6
7
 
 
 
19:00
19:00 часот Разговори во четири очи

d383d2a7f18b38f50f531c6f6759cc5a_M.jpg

Гостува на театарскиот фестивал „Московски вечери“ - Русија

 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Јулие Цезар

cezar_web.jpg

Во МНТ, а во рамките на „Бела ноќ“ 2018 г., на 6.10 во 20 ч. гостува Народен театар - Битола

 
 
 
 
 
 
 
 
8
9
10
11
12
13
14
20:00
20:00
20:00 часот Дух

fe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_M.jpg

КУПИ БИЛЕТ
 
20:00
 
 
20:00
20:00 часот Кец на десетка

2940b97ab5721a9e279f736f864f4ce6_M.jpg

Гостува на фестивал „Денови на комедија“ - Куманово

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20:00
20:00 часот Кец на десетка

2940b97ab5721a9e279f736f864f4ce6_M.jpg

Гостува на фестивал „Инвиница Веритас“ - Виница

 
 
 
 
20:00
20:00 часот Монодрама - „Ќиро“

ĆIRO6.JPG

Монодрама за животот на тренерот на сите времиња

КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29
30
31
1
2
3
4
20:00
20:00
20:00 часот Дух

fe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_M.jpg

КУПИ БИЛЕТ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?