Купи билет он-лајн

Репертоар

Блокбастер

Четврток, 20 Септември 2018 | 20:00

orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg

Во рамките на МОТ 2018
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    120 минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?