Купи билет он-лајн

Репертоар

Реалисти

Петок, 07 Декември 2018 | 20:00

76ba2d1d2b5528e3c2f8cce188b4d8b0_M.jpg

СПОНА, Денови на српската култура во Р.М
  • Локација
    Мала сцена
  • Времетраење
    85 минути
  • Изведбата е
    изберете
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?