Купи билет он-лајн

Репертоар

Ден на жалост

Четврток, 14 Февруари 2019 | 20:00

37d163b88a4522bd852de06260df3d98_M.jpg

Поради тешката сообраќајна несреќа и прогласувањето на 14-ти и 15-ти февруари за денови на жалост, Македонскиот народен театар ја откажува изведбата на мјузиклот Mamma mia!, планирана за 14-ти февруари.
Македонскиот народен театар им изразува длабоко сочувство на семејствата на загинатите.
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    минути
  • Изведбата е
    изберете
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?