Купи билет он-лајн

Репертоар

Благуна

Вторник, 19 Март 2019 | 19:00

orig_5c59745d5cf544.48474671.jpeg

Монодрама во изведба на Шенка Колозова по романот „Разбој“ од Владо Малески
  • Локација
    Мала сцена
  • Времетраење
    60 минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?