Купи билет он-лајн

Репертоар

Отворање на Панфиз 2019

Понеделник, 01 Јули 2019 | 20:00

orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg

„Боди Ноутс“ – Мимоарт Компани, Хелсинки, Финска
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?