header sedista
Премиера - Авантурите на Аладин 22.3 | 19:00

Адаптација, драматизација и режија: Бојан Трифуновски

Аладин - Александар Михајловски
Принцезата Џасмин - Дарја Ризова
Абaнaзер Велики - Сашко Коцев
Духот од ламбата - Никола Ацески
Вдовицата – мајката на Аладин - Камка Тоциновски
Императорот – таткото на Џасмин - Славиша Кајевски
Робинката од прстенот – Леонора - Драгана Левенска
Страшилото – Принцот Леополд - Ненад Анѓелковиќ
Детско драмско студио на Магдалена Ризова - Черних:
Малата Џасмин – Анастасија Ташковска
Малиот Аладин – Дарио Ефтимовски
А. Енџи Николоска, Изабела Јакимова, Бранко Атанасов, Ема Давчева, Стефан Миленков, Мина Јелушиќ, Магдалена Младеновска и Лазар Христов
МНТ ФМ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА: +389.2.3230.304
АДМИНИСТРАЦИЈА: +389.2.3216.725
МАРКЕТИНГ: +389.2.3216.366

АДРЕСА: ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

Какви известувања сакате да добивате?