НОРА


Режисер:
ЌОСТАРОВ, Димитар


Сценограф:
КОСТОВСКИ, Бранко


Костимограф:
ГЛИШИЌ, Мира


Актери:
НИКОЛОВСКИ, Тодор - Торвалд Хелмер
БОШКОВА, Мери - Нора
ПУЦКОВА, Добрила - Госпоа Линде
ИСАЈА, Јон - Доктор Ранк
ПОПОВ, Кирил - Нилс Крогстад
БОШКОВСКИ, Иље - Ервин
ПОПОВ, Никица - Боб
СПАСЕВСКА, Инка - Еми
СПАСЕВСКА, Мира - Ана Марија
ГЕОРГИЕВА, Дивна - Хелена
ХРИСТОВ, Кирил - Носач


Превод:
МИЛЧИН, Илија


Текст
НОРА
Автор: ИБЗЕН, Хенрик

  • Година:: 1957
  • Премиера:: 20.03.1957
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk