Торонто експрес
Последната лента на Крап
Оценете ја претставата

Последната лента на Крап

 • Автор: Семјуел Бекет
 • Режисер: Ѓорѓи Јолевски
 • Информации:

  Продуцент: Ѓорѓи Јолевски

  Драматург и превод од англиски: Владимир Јанчевски

  Сценограф: Сергеј Светозарев

  Костимограф: Ивана Каранфиловска – Угуровска

   

 • Премиерна изведба: Среда, 30 Декември 2020
 • Времетраење: 55 минути
 • Пауза: Не
 • Сцена: Мала
 • Следни изведби:
  22.12.2021 од 22:00 часот
  21.11.2021 од 22:00 часот
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?