Само глас
Благодарност до сите апликанти за работилницата „Драг непријател“
Голема благодарност до сите апликанти за работилницата „Драг непријател“ која како дел од проектот „Патиштата на хероите“ ќе се одржи во Зеница (БиХ) оваа година од 6 до 13 јули.
Добивме 95 апликации од исклучителни уметници од 31 земја од светот, ставајќи ги менторите пред тешка одлука при изборот на само 20 учесници.
На сите оние кои не влегоа во финалната селекција им благодариме за интересот и се надеваме дека ќе се сретнеме на некои други проекти.
На 20 уметници кои ќе бидат дел од работилницата им честитаме!
#CreativeEurope #TheWaysoftheHeroes #WoH #PublicSpace #performance #workshop #ABelovedEnemy
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?