Горчливите солзи на Петра фон Кант
ИНФОРМАЦИЈА
Ве информираме дека средствата за билетите што ги имате купено на билетарницата на МНТ ќе ви бидат вратени по 13 март 2020 г. на билетарницата. Доколку билетите сте ги купиле онлајн, тогаш ве молиме на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. пратете го бројот на нарачката, датумот и саатницата кога е иницирано плаќањето и средствата ќе ви бидат рефундирани по електронски пат.
Работното време на билетарницата од 11 до 24 март 2020 г. ќе биде од 10:00 до 15:00 часот.

Срдечен поздрав,
НУ Македонски народен театар
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?