Горчливите солзи на Петра фон Кант
Рефундирање на средства
Почитувана публико,
 
Ве информираме дека средствата за билетите што ги имате купено за претставите кои беа на репертоарот во Македонски народен театар во месец март 2020 г., а беа откажани поради ситуацијата со пандемијата, можете да ги подигнете на билетарницата во МНТ од 28 септември до 02 октомври и од 05 октомври до 09 октомври 2020 г. 
Работното време на билетарницата е од 12:00 до 18:00 часот. 
Рефундирањето на средствата за купените билети ќе се врши исклучиво со вратен билет.
 
Срдечен поздрав,
НУ Македонски народен театар
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?