Само глас
„Само глас“ гостува на 29. фестивал на камерен театар „Ристо Шишков“
Македонскиот народен театар со претставата „Само глас“  ќе гостува на 29. Фестивал на камерен театар „Ристо Шишков“. Претставата ќе се одигра на 11 септември  со почеток во 19:00 на сцената во театарот „Антон Панов“, Струмица.
Покрај МНТ на фестивалот годинава ќе учествуваат десет продукции од нашата земја и странство, меѓу кои се театарските куќи од: Србија, Бугарија и Хрватска.
Ова за МНТ и претставата „Само глас“ е трето фестивалско претставување, а  следното гостување на комуникациската модерна драма е предвидено за 12 октомври на Интернационалниот театарски фестивал Јоакимфест во Р Србија.
РСМ НУ Македонски народен театар
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?