Архива на претстави

Година:

АЛМА МАЛЕР - Премиер

Автор: САШО ДИМОСКИ
Режисер: ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ

Монодрама за две жени и дуплиран симфониски оркестар

Сите сме приказни. Од нас ќе останат делови лична историја вредни за раскажување. Животот на една жена во еден час. Животот на секој човек во еден миг. Сите чувства собрани во еден миг. И во тој миг сиот живот.

Играат: Милица Стојанова и Звездана Ангеловска

Сценограф: Васил Зафирчев
Костимограф: Тања Кокев
Избор на музика: Васил Зафирчев и Сашо Димоски
Авторска музика: Калиопи Букле
Извршен продуцент: Верче Пецева

Additional Info

  • Година:: 2015
  • Премиера:: 08.01.2015
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk