Само глас
Бесачи
Rate this item

Бесачи

 • Автор: Мартин Мекдона
 • Режисер: Јавор Грдев
 • Информации: Асистент на режисерот: Звездана Ангеловска
  Драматург: Дејан Дуковски
  Превод: Благоја Бошковски
  Извршен продуцент: Симона Угриновска
  Сценограф: Никола Тороманов
  Костимограф: Свила Величкова
 • Премиерна изведба: Tuesday, 24 September 2019
 • Времетраење: 180
 • Пауза: Да
 • Сцена: Голема

 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?