Само глас
Кец на десетка
Rate this item

Кец на десетка

 • Автор: Митко Бојаџиски
 • Режисер:

  Драган Спасов - Дац и

  Јордан Симонов

 • Информации:

   

  Извршен продуцент: Виктор Рубен

  Сценограф: Татјана Блажевска - Христова

  Костимограф: Ивана Каранфиловски - Уруговска

   

  Насловна нумера „Кец на десетка“ 
  Музика: Yazoo – Only You
  Текст, аранжман и продукција: Александар Митевски 
  Изведуваат: Тања Кочовска, Нина Деан, Драган Спасов - Дац, Александар Микиќ и Ивица Димитриевиќ

   

  Изработка на плакат: Срѓан Јаниќијевиќ

  Инспициент: Александар Рајковски

  Суфлер: Зорица Благоевска

 • Премиерна изведба: Friday, 17 November 2017
 • Времетраење: 75 минути
 • Пауза: Не
 • Сцена: Мала
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?