Само глас
Макбет
Rate this item

Макбет

 • Автор: Вилијам Шекспир
 • Режисер: Нела Витошевиќ
 • Информации: Адаптација на текст: Нела Витошевиќ
  Препев: Богомил Ѓузел
  Извршен продуцент: Симона Угриновска
  Сценограф: Костантин Трпеноски
  Асистент на сценографот: Моника Ангелевска
  Костимограф: Роза Трајческа - Ристовска
  Асистент на костимографот: Дафинка Балабанова - Алексова
  Композитор: Огнен Анастасовски
 • Премиерна изведба: Thursday, 09 May 2019
 • Времетраење: 140
 • Пауза: Не
 • Сцена: Голема
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?