Само глас

Репертоар

May
June 2021
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
31
1
2
3
4
5
6
 
 
 
 
 
 
 
7
8
9
10
11
12
13
 
8:00
8:00
8:00 часот Кец на десетка - Гостува во Струмица 2940b97ab5721a9e279f736f864f4ce6_M.jpg Гостување во рамките - Струмица градот на културата 2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28
29
30
1
2
3
4
 
 
 
 
 
 
 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?