Торонто експрес

Билети

„ИМПУЛС #вол19“ - Скопје танцов театар

Понеделник, 15 Ноември 2021 | 20:00

orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg

НЕ МИ ГИ ДОПИРАЈ ОЧИТЕ
Кореографија: Адријанa Данчевска
Музика: Артефакт, Гордан Спасовски Трио
Костими: Адријана Данчевска

“ДОМА/филмот“
(последен пресек, консензусна реалност)
Режија/Кореографија: Адријана Данчевска
Визуелен уметник: Ивана Мојсовска
Камера: Марко Марјановиќ, Тео Ангеловски
Музика: Claude Debussy, Fierce, Wolfgang Amadeus Mozart, Виктор Филиповски, Бојан Филиповски

МЕЃУСВЕТ (УБАВИТЕ ЖЕНИ)
Кореографија и режија: Рисима Рисимкин
Музика: Тони Китановски
Костими: Благој Мицевски
Сценски дизајн: Матеа Мијановиќ
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?