Само глас

Билети

Не се клади на Енглези

Понеделник, 17 Мај 2021 | 20:00

f5207093f4bafcb21c0c017e46b49f6e_M.jpg

  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    80 минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?