Купи билет он-лајн

Билети

 • Среда, 13 Ноември 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТorig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Макбет
  Времетраење: 140 минути
  Локација: Голема сцена
 • Четврток, 21 Ноември 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТfe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_M.jpg Дух
  Времетраење: 90 минути
  Локација: Голема сцена
 • Вторник, 26 Ноември 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТ68f0729dbfa0e2e0301e7f43002c0610_M.jpg Бесачи
  Времетраење: 180 минути
  Локација: Голема сцена
 • Вторник, 03 Декември 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТweb.png Галеб
  Времетраење: 130 минути
  Локација: Голема сцена
 • Вторник, 03 Декември 2019 од 21:00 часот
  КУПИ БИЛЕТ7fb770f34c796f7501d3cf0f0dc39075_M.jpg Брачна игра
  Времетраење: 75 минути
  Локација: Мала сцена
 • Среда, 04 Декември 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТorig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Отело ПРЕМИЕРА
  Времетраење: 130 минути
  Локација: Голема сцена
 • Четврток, 05 Декември 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТorig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg Отело
  Времетраење: 130 минути
  Локација: Голема сцена
 • Четврток, 12 Декември 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТ68f0729dbfa0e2e0301e7f43002c0610_M.jpg Бесачи
  Времетраење: 180 минути
  Локација: Голема сцена
 • Петок, 13 Декември 2019 од 20:00 часот
  КУПИ БИЛЕТfe77b047cf65bbf66915926fa3c00c93_M.jpg Дух
  Времетраење: 90 минути
  Локација: Голема сцена
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?