Купи билет он-лајн

Билети

Златен ланец од бижутерија

Петок, 22 Март 2019 | 20:00

Andrija - objava-001.jpg

Гостува Андрија Милошевиќ
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    60 минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?