Купи билет он-лајн

Билети

Влези не се соблакај

Среда, 13 Март 2019 | 20:00

IMG-f061dae38d92c77bf0314c364ea45d8e-V.jpg

Стендап со Весна Петрушевска
25 години кариера
  • Локација
    Голема сцена
  • Времетраење
    70 минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје, Македонија

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?