75 години МНТ
Претставата „Мајсторот и Маргарита“ е откажана
Почитувани,

Поради технички причини претставата „Мајсторот и Маргарита“ чија изведба требаше да биде на 29.4 се откажува
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?