75 години МНТ

Репертоар

Влези не се соблакај

Сабота, 25 Мај 2019 | 20:00

orig_5c8b928ada8453.25784536.jpeg

  • Локација
    Мала сцена
  • Времетраење
    70 минути
  • Изведбата е
    без пауза
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?