75 години МНТ

Репертоар

ВЕЧЕР СО ВЕЛИКАНИТЕ

Сабота, 07 Декември 2019 | 19:00

orig_5ae088093cfec2.97795647.jpeg

  • Локација
    Мала сцена
  • Времетраење
    60 минути
  • Изведбата е
    изберете
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?