75 години МНТ

Репертоар

Вторник, 03 Декември 2019
  • Вторник, 03 Декември 2019 од 20:00 часот
    КУПИ БИЛЕТweb.png Галеб
    Времетраење: 130 минути
    Локација: Голема сцена
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304 и +389.2.3216.366

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725 и +389.2.3216.366

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?