Сите сме птици
Билетите за претставата „Говорна мана“ од денеска се пуштени во продажба

Почитувани,

Од денеска 2 март/четврток, на билетарницата на МНТ можете да купите билети за најновата премиерна изведба на претставата „Говорна мана“ во режија на Драгана Милошевски-Попов.

Цената на билетот за оваа претстава за месец март е 500 денари.

Носечките улоги се на актерите: Игор Џамбазов, Сашка Димитровска и Ивица Димитријевиќ

 

Нема провокација, ако нема игра, а подобро место за игра од театарот не постои!

Повелете...

Премиера|15.3|20:00|мала сцена|МНТ

Прва реприза|29.3|21:00|мала сцена|МНТПовелете во МНТ
Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?