Сите сме птици
Предупредување
  • JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 983
Прес Конференција - „Електра“

Закажана е нова прес-конференцијата на 10 јули (четврток) во 11 часот. На сцената на Македонскиот народен театар завршуваат подготвките на претставата „Електра“  во режија на Андриј Жолдак , едно од најголемите европски режисерски имиња на денешницата. Андриј Жолдак во 2014 година е добитник на наградата  „Златна маска“ за режија која претставува највисоко признание од областа на театарот во Русија. Неговите претстави се дел од најпрестижните светски фестивали и се носители на голем број награди и признаниа. Закажана е нова прес конференција на 08 јули  во 11 часот по повод:

“Денови на Макеонскиот Народен театар во Кратово” На прес конференцијата ќе бидат објавени претставите и дополнителната програма кои ќе се одржуваат од 11 до 15 јули.

 

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?