Сите сме птици
Предупредување
  • JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 983
Гратис билети и попусти

На студентите им даваме можност без надомест да ги посетуваат претставите, кои се во продукција на НУ Македонски народен театар, а се на репертоарот секој четврток. Од плаќање влезници целосно се ослободуваат децата без родители од 18 години, и 50% ослободување од плаќање влезници за лицата, кои до 18 годишна возраст имале статус на дете без родители. На почетокот од изминатата театарска сезона МНТ воведе попуст од 50% за секој вторник и попуст за пензионерите, ова продолжува да важи и во новата театарска сезона исто така за претставите кои се во продукција на МНТ. Регуларната цена на билетот е 300 ден. со попуст изнесува 150 ден.

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?