Сите сме птици
Известување

Почитувана публико,


Ве известуваме дека изведбата на претставата „Кец на десетка“ која беше предвидена за 21 февруари ќе биде изведена на 14 февруари во 20 часот, а на 21 февруари на малата сцена во МНТ ќе биде премиерната изведба на претставата „Госпоѓиците од Авињон“ по текст на Сашо Димоски, а во режија на Ненад Витанов.


Срдечно,
НУ Македонски народен театар

Виртуелна прошетка Музеј

БИЛЕТАРНИЦА:
+389.2.3230.304

АДМИНИСТРАЦИЈА:
+389.2.3216.725

АДРЕСА:
ул. 11 Март бр. 3, 1000 Скопје

e-mail: info@mnt.mk

 

Какви известувања сакате да добивате?